Dnes
Teplota: 18.4 °C

Pátek, 27.10.2017Na pultech informačních center přistály nové zimní noviny Kladského pomezí

Na pultech informačních center přistály nové zimní noviny Kladského pomezí


Dlouhé zimní večery jsou před námi, a tak vám zajisté udělá radost, že i letos si během nich budete moc přečíst o novinkách i tradicích našeho regionu díky novému číslu zimních turistických novin Kladského pomezí.

Jejich hlavním tématem je tentokrát východočeské loutkářství, zapsané do seznamu nehmotných kulturních památek UNESCO, jehož historie se začala psát právě v Kladském pomezí. Dozvíte se také o pokroku v bádání o Boženě Němcové, zvážíte, zda vyrazit za zimními radovánkami do Machova či Adršpachu a také se můžete těšit na odhalení nového tříletého projektu Festivalu zážitků. Představí vám i nově certifikované regionální produkty.

Nechybí ani pravidelný servis v podobě seznamu a mapy skiareálů, jízdní řád skibusů, přehled akcí apod.  Noviny jsou již nyní k dostání v informačních centrech a ke stažení na našich webových stránkách pod bannerem Zimní turistické noviny na hlavní stránce.

 

 

Branka je obecně prospěšná společnost, jejímž cílem je šetrný rozvoj cestovního ruchu. Jejím zakladatelem je Svaz cestovního ruchu Kladské pomezí, který sdružuje více než 40 měst, obcí a soukromých subjektů.

Kladské pomezí je oficiální název turistické oblasti v severovýchodních Čechách při hranici s Polskem, která zaujímá rozlohu bývalého okresu Náchod a částečně zasahuje do okresu Trutnov v oblasti Jestřebích hor.  Název vychází z historie, kdy tudy procházela důležitá obchodní stezka spojující Prahu s polským Kladskem.

 

 

Kontakty:

BRANKA, o.p.s., Němcové 2020, 547 01  Náchod, www.kladskepomezi.cz, tel.: 491 405 185

Markéta Venclová, ředitelka: e-mail: marketa.venclova@kladskepomezi.cz, tel: 602 190 198

Lenka Lembejová, projektový manažer: e-mail: lenka.lembejova@kladskepomezi.cz, tel.: 725 972 033


Zimní noviny Kladského pomezí Zimní noviny Kladského pomezí

Další zprávy /